Our story

Time is precious, Powders & Hazel products are made to last

Een rustpunt creëren in deze snelle wereld. 

Vanuit die wens is Powders & Hazel in 2018 ontstaan.

Er komen zoveel mooie spullen en stijlen voorbij, dat we soms nauwelijks meer weten wat we zelf willen. De P&H collectie is met veel liefde en aandacht samengesteld. Tijdloos. Niet onderhevig aan trends en bedoeld om lange tijd mee te gaan.

Het allerleukste is om anderen blij te maken met producten waar ik zelf ook heel enthousiast van word. Waar je nu happy mee bent en hopelijk nog lang daarna.

De naam Powders & Hazel is ooit als werktitel bedacht. Om op een later moment te vervangen door een andere naam. Toch is ’ie gebleven. Waarom? Soms is een spontane, eerste ingeving simpelweg de beste. Perfect passend bij de stijl, kleuren en items die je hier vindt.

Liefs, Dorine

—————————————————————————————————————————

There’s beauty in simplicity

Kenmerkend voor de P&H collectie is de minimalistische uitstraling. Dat uit zich in rustige kleurcombinaties, natuurlijke materialen en veelal handgemaakte items.

De focus ligt op de eigenheid van de collectie. Niet opgaan in de massa, met items die iets puurs en unieks hebben. Dit maakt het eenvoudiger om bewust te kiezen voor één betekenisvol item dat voor jou van waarde is.

Hoe minder ruis, hoe meer je wordt teruggeworpen op de essentie. Dat is de kracht van eenvoud.


Slow down and enjoy the simple pleasures in life

Hoe fijn is het om je niet te laten meeslepen door de waan van de dag?

De natuur laat zich niet opjagen en toont hoe we mee kunnen gaan met de seizoenen.

Het kan en mag een stapje langzamer.

Niet voor niets ontwierp ik de sticker ‘Go with the Slow’ die me tijdens het inpakken helpt herinneren hoe belangrijk het is om af en toe te onthaasten.

Met P&H hoop ik je aan te moedigen een beetje anders te kijken naar de wereld om je heen. 

Om je – op een luchtige manier – te triggeren stil te staan bij de kleine dingen. En aandacht en liefde te hebben voor de mens en natuur.

Sustainable choices

We leven in een ‘next-day delivery’ maatschappij en het gaat me aan het hart dat het milieu daar het prijskaartje voor betaald. De P&H collectie wordt gemaakt van materialen die duurzaam zijn en vriendelijk zijn voor de natuur. Om de CO2 uitstoot te verminderen, probeer ik zoveel mogelijk lokaal te produceren. Ook zoek ik steeds naar nieuwe oplossingen voor duurzame verpakkingen en milieubewuste verzending⁠.


Making meaningful connections

Met Powders & Hazel hoop ik nog lang mooie, slow living producten te creëren en een positief geluid te laten horen. Om je te helpen bewuste keuzes te maken tijdens het winkelen en daarbij zorgvuldig om te gaan met de natuur. De afgelopen jaren heb ik dankzij P&H al heel wat like minded mensen mogen leren kennen. Het geeft zó veel energie om te verbinden met mensen die dezelfde waarden hebben. Ik ben altijd in voor het maken van nieuwe connecties en partnerships, dus mail me gerust naar info@powdersandhazel.nl


Dit bericht is gepost in blog. Bookmark de link.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

De waardering van www.powdersandhazel.nl bij WebwinkelKeur Reviews is 9.3/10 gebaseerd op 30 reviews.
Deelnemen aan wachtlijst Wij informeren je wanneer het product weer op voorraad is. Vul hieronder je mailadres in: