Little escape for slow living

Casa Perto do Mar | Olhão Algarve Portugal

Slow Living in this fast-paced world.

Casa perto do Mar is een voormalig vissershuisje wat gerenoveerd is tot een modern townhouse en voorzien is van een vleugje Powders & Hazel.

Het townhouse staat midden in het centrum van Olhão waardoor zowel de boulevard als de ferry op loopafstand is.

De kustplaats Olhão, bekend als de hoofdstad van de Ria Formosa, is het perfecte startpunt om dit betoverende natuurpark en zijn pittoreske eilanden te verkennen. Olhão is omgeven door eilandjes met prachtige witte strandjes zonder het gebruikelijke massa toerisme waar de Algarve om bekend staat. Het soulvolle Olhão is een stad met veel gezichten en het hele jaar door levendig. Langs de waterkant vind je de markthallen; die zijn een ‘must’ om te bezoeken door de grote verscheidenheid aan zeer verse vis en zeevruchten rechtstreeks uit de haven en een uitgebreid aanbod van lokaal geteelde verse groenten en fruit. De markthallen zijn omgeven door terrasjes en het is een geweldige plek om te zitten en te geniet van het uitzicht op de boten met jazz muziek op de achtergrond uit het plaatselijke café.

Go with the Slow

 

Zodra je het huis binnenstapt zul je verrast worden door de authentieke elementen van het huis. Deze zorgen direct voor een fijne sfeer.

Het townhouse is geschikt voor 4-6 personen en heeft 2 verdiepingen, 2 slaapkamers, 2 badkamers en een slaapbank.

Op het terras op de eerste verdieping valt ‘s ochtends het zonlicht heerlijk naar binnen. Vanaf de patio leidt een trap naar het dakterras waar een jacuzzi staat met een lounge set. Vanaf het dakterras heeft u een prachtig uitzicht over de daken van Olhão.

#15 min rijden vanaf de luchthaven van Faro

#3 min lopen naar de boulevard met vele

#2 min lopen naar de dichtstbijzijnde supermarkt

#5 min lopen naar de ferry waar je voor een paar euro de eilandjes van Ria Formosa kunt bezoeken.

Beddengoed en badhanddoeken zijn aanwezig, evenals internationale tv-zenders inclusief Netflix en gratis wifi. Het huis is uitgerust met airconditioning voor warme zomerdagen en verwarming voor koele winteravonden. Rond Casa Perto do Mar kunt u meestal in de omliggende straten uw auto parkeren. Door de centrale ligging van het huis is een auto echter niet nodig voor een aangenaam verblijf.

 

109

Casa Perto do Mar

Little escape for slow living

P&H producten @casapertodomar