‘A little escape for slow living’

Powders & Hazel is ontstaan om voor rust en ruimte te zorgen. Leven met meer aandacht en minder haast, met duurzame producten om te koesteren. Gemaakt van natuurlijke materialen in rustige, aardse kleuren. Tijdloze producten die je telkens opnieuw een blij gevoel bezorgen. Moois zonder opsmuk.

Kom, duik onder en bewonder!

Ga naar de shop!

G(r)o(w) with the slow

Powders & Hazel heeft als filosofie om te onthaasten. Geen eenvoudige opgave. Maar laten we het stap voor stap doen. Genieten van de kleine dingen. Bijvoorbeeld door op te laden in de natuur. Of, zoals in mijn geval, blij zijn met het kweken van een avocadoplantje. Het bezorgt me elke dag een glimlach om te zien hoe het groeit.

Alle producten passen bij deze slow living leefstijl. Het draait niet om veel en meer. Met bewust gekozen items creëer je een thuis dat bij je past en waar je tot rust komt.

Simple and thoughtful goods

In de collectie vind je items die met liefde en passie en handgemaakt zijn. De eigen Powders & Hazel producten en een kleine selectie fijne merken die de P&H collectie perfect aanvullen.

Bewust samengesteld, niet gebonden aan de vluchtigheid van snel wisselende collecties en trends.

 

Nature

De liefde en aandacht voor de natuur zie je op verschillende manieren terug. De collectie is gemaakt van milieuvriendelijke, duurzame materialen. Gerecycled papier, groeipapier, gerecycled pet en textiel dat met natuurlijke pigmenten geverfd is, zodat het niet schadelijk is voor het milieu.

Be Social

Ook kies ik zoveel mogelijk voor lokale productie en werk ik samen met meerdere sociale werkplaatsen, die mensen met een afstand tot de arbeidsmarkt een kans geeft.


Lees meer

Het gezicht achter Powders & Hazel

Het perfecte me-time moment
Ik ben Dorine, een gigantische koffieleut. Liefst zwart, met op z’n tijd een stevige espresso. Zonder functioneer ik niet. En niets fijners dan ongestoord een tijdschrift lezen met een kop koffie. ⁠M’n kopje pik je er snel uit. Ik sta erom bekend dat ik altijd een restje koffie in m’n kopje laat zitten.  

Casa perto do mar
In 2020 kochten m’n vriend en ik een 200 jaar oud vissershuisje in Olhão, Portugal. Zo gaaf om de authentieke elementen met koepels en oude muren in de originele staat terug te brengen. Inmiddels hebben we het huis helemaal opgeknapt en natuurlijk gestyled met Powders & Hazel producten. Het is inmmidels klaar om gasten te ontvangen

Casa perto do mar

Tikkie chaotisch
Altijd 10 dingen tegelijk willen doen, spullen kwijt zijn en soms van de hak op de tak springen… ik vrees dat dat ik best een chaoot kan zijn. Maar ze zeggen wel eens dat chaotische mensen gezellig en creatief zijn, dus daar hou ik me dan maar aan vast 😉

Ik heb jarenlange ervaring op het gebied van inkoop en marketing in de interieur branche zowel B2B als consumenten. Heb jij behoefte aan ondersteuning op het gebied van marketing of inkoop maar wil je geen medewerker in dienst? Zoek jij een adviseur, iemand die van aanpakken weet en strategie en praktijk kan combineren? Tijdelijk voor een korte of langdurige interim klus? Mail mij en ik ga graag met je in gesprek over de mogelijkheden. Stuur een mailtje naar: info@powdersandhazel.nl

Ik ben beschikbaar voor vaste uren in de maand of losse uren op projectbasis.

LinkedIn profiel

Aanbod:
* advies
* strategie implementatie & uitvoering
* social media | content creatie & campagnes
* inkoop sourcen en productontwikkeling
* website onderhoud
* e-mail marketing