Huisstijl ontwikkeling Wij zijn kees

P&H

In 2019 hebben we onze droom waargemaakt. We startte, zoals jullie al hebben kunnen ervaren, met Powders & Hazel. We wisten zelf precies wat we wilden vertellen en uitstralen, maar dat omzetten naar een huisstijl en de precieze sfeer dat konden we niet alleen en dus gingen we in zee met “wij zijn kees”.

Deze ‘beeldmakers’ uit Groningen denken mee op het gebied van huisstijl en kleuren. De eerste ontmoeting kunnen we ons nog goed herinneren. Met een moodboard onder de arm die eenvoud, rust en warmte uitstraalt stappen we bij “wij zijn kees” naar binnen. Direct worden we omringd door een sfeer die bij ons past en weten we dat we op de juiste plek zijn!

Als we in gesprek gaan met Dorien (“wij zijn kees”) merken we dat we het over hetzelfde hebben en dat we naar eenzelfde eindresultaat willen. Wat een mooie samenwerking bloeit op in nog maar zo’n korte tijd. Al op de terugweg weten we het zeker: dit gaat goed komen!

Onze ideeën worden tot leven gebracht en op papier gezet. Dorien stelt eerst een moodboard samen om af te tasten of ze op de juiste weg is. En dat is ze zeker. “Wij zijn kees” heeft aan een half woord genoeg en bijsturen blijkt niet nodig te zijn. Supertrots en blij zijn we met het resultaat. Deze samenwerking is er 1 om nog lang te koesteren voor de toekomst. 

De afbeelding aan de bovenzijde van deze blog is ons eigen moodboard die we samengesteld hebben op pinterest.

Hieronder vind je het moodboard van wij zijn kees:

https://powdersandhazel.nl/wp-content/uploads/2019/12/PowdersHazel_mood.pdf

Dit bericht is gepost in blog. Bookmark de link.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deelnemen aan wachtlijst Wij informeren je wanneer het product weer op voorraad is. Vul hieronder je mailadres in:

No fields found, please go to settings & save/reset fields