fbpx
  • op werkdagen voor 12.00u besteld, dezelfde dag verzonden
  • gratis verzending boven NL €40 / BE €60

  • vaste verzendkosten NL € 3.95 / BE €6.95

Verzending

Wanneer je je bestelling afgerond hebt krijg je een bevestiging per mail. Bestellingen worden op iedere dag van de week, met uitzondering van de zaterdag en zondag, verzonden. Wanneer je voor 12 uur besteld gaat het pakketje dezelfde dag nog
op de post! Heb je het pakketje na 12 uur of op zaterdag besteld en toch voor een bepaalde tijd nodig? In overleg is veel mogelijk!

Wij hanteren standaard verzendkosten van €3,95 binnen Nederland en €6.95 naar België.

Vanaf €40 euro betaal je in Nederland geen verzendkosten. Voor België geldt dit vanaf €60.

Wil je je bestelling buiten Nederland of België bezorgd hebben? Stuur dan even een mail naar info@powdersandhazel.nl. We helpen je graag!

Afhalen

Wil je het pakketje bij ons afhalen? Dat kan! Je kunt tijdens het bestelproces kiezen voor de optie “Afhalen”. Dan vervallen uiteraard de verzendkosten. We mailen je dan om tot een afspraak te komen! 

Retourneren

Heb je je bestelde product(en) ontvangen en blijkt het toch anders dan verwacht? Dan heb je het recht je bestelling zonder opgave van reden aan te melden voor ruilen of retour. Je kan je retour aanmelden via info@powdersandhazel.nl

Binnen 30 dagen na ontvangst kan je vervolgens het pakketje retour sturen naar:

Powders & Hazel, Welsummerweg 31, 7722 RP Dalfsen

Zodra wij het pakketje hebben ontvangen, storten wij binnen vijf dagen het bedrag van de product(en) terug op je rekening.

Artikelen retour in de originele verpakking versturen en gebruik het liefst ook de originele verzenddoos en (eventueel) verpakkingsmateriaal om te zorgen dat je retour onbeschadigd aankomt. Vanzelfsprekend kunnen wij alleen ongebruikte/onbeschadigde items terugnemen.

Let op: de retourkosten zijn voor eigen rekening.  

Mocht je het pakketje bij ons af willen geven, dat kan ook altijd in overleg!

Wil je het product ruilen? Of heb je een andere opmerking of vraag over je bestelling? Stuur dan een mail naar info@powdersandhazel.nl. Wij hebben klantvriendelijkheid hoog in het vaandel staan en helpen je graag!