Verzending

Wanneer je je bestelling afgerond hebt krijg je een bevestiging per mail. Bestellingen worden op iedere dag van de week, met uitzondering van de zaterdag en zondag, verzonden. Wanneer je voor 15 uur besteld gaat het pakketje dezelfde dag nog
op de post! 

Wij hanteren standaard verzendkosten van €4,95 binnen Nederland. Verzending naar andere landen binnen de EU is ook mogelijk!

Vanaf €40 euro betaal je in Nederland geen verzendkosten. 

Wil je je bestelling buiten de EU bezorgd hebben? Stuur dan even een mail naar info@powdersandhazel.nl. We helpen je graag!

Afhalen

Wil je het pakketje bij ons afhalen? Dat kan! Je kunt tijdens het bestelproces kiezen voor de optie “Afhalen”. Dan vervallen uiteraard de verzendkosten. We mailen je dan om tot een afspraak te komen! Je kunt het dan bij onze showroom aan de Korenstraat 49 in Dalfsen afhalen. Houd wel rekening met een iets langere levertijd (circa 5 werkdagen). Heb je het sneller nodig? Stuur dan voordat je een bestelling plaats even een mailtje naar info@powdersandhazel.nl of een appje naar 0610557842 dan kijken we wat er mogelijk is. 

Retourneren

Heb je je bestelde product(en) ontvangen en blijkt het toch anders dan verwacht? Dan heb je het recht je bestelling zonder opgave van reden aan te melden voor ruilen of retour. Je kan je retour aanmelden via info@powdersandhazel.nl Je ontvangt dan via de mail een retourlabel waarbij de retourkosten voor onze rekening zijn. Binnen 14 dagen na ontvangst kan je je retour aanmelden. En dan heb je nog maximaal 14 dagen de tijd om het terug te sturen.

Zodra wij het pakketje hebben ontvangen, storten wij binnen vijf werkdagen het bedrag van de product(en) terug op je rekening (via Mollie). Je ontvangt van ons een mailtje als we de betaling verwerkt hebben.

Mocht het product beschadigd of de verpakking meer beschadigd zijn dan nodig is om het product te proberen, dan kunnen wij deze waardevermindering van het product aan u doorberekenen. Behandel het product met zorg en zorg er s.v.p voor dat deze bij een retour goed verpakt is.

Mocht je het pakketje bij ons af willen geven, dat kan ook altijd in overleg! Wil je het product ruilen? Of heb je een andere opmerking of vraag over je bestelling? Stuur dan een mail naar info@powdersandhazel.nl. Wij hebben klantvriendelijkheid hoog in het vaandel staan en helpen je graag!