fbpx

Shampoo Bars: Plastic vrij to the max!

Deze kleine rakkers hebben een grote impact op ons milieu!

Super trots zijn wij dat we Shampoo Bars in onze shop hebben!

Waarom?

  • Een shampoo bar is geheel plastic vrij!! Dus beter voor het milieu!
  • Shampoo bars bevatten alleen natuurlijke ingrediënten.
  • Het is een zuinig product! Je gebruikt dat wat je nodig hebt in plaats van een flinke kneep uit de fles.
  • Ze gaan wel 80 wasbeurten mee! Dit staat gelijk aan 3 (!) shampoo flessen. Omgerekend dus veel voordeliger dan een plastic shampoo fles.
  • Een shampoofles bevat vaak intensieve toegevoegde ontvetters en chemicaliën. Ze reinigen je hoofdhuid maar spoelen ook alle voedende en beschermende laagjes weg, je haar voelt droog en stug aan waardoor ook nog een conditioner nodig hebt. Een Shampoo Bar bevat voedende oliën waardoor je haar lekker zacht aan zal voelen en die conditioner vaak helemaal niet meer nodig is. Is jouw haar van zichzelf droog en wat pluizig en kan het dat beetje extra gebruiken? Dan is er de Conditioner Bar welke je haar dat extra beetje voeding geeft!
  • Ga je op reis? Shampoo bars zijn klein en licht en geven geen risico tot lekkage! Geen extra plakbandje meer op je shampoo-dop 😉
  • De verpakking van de shampoo bars zijn volledig biologisch afbreekbaar en 100% plasticvrij!

blog shampoo bar

Jaarlijks wordt er ca.311 miljoen ton nieuw plastic aangemaakt. En het duurt bijna 400 jaar om plastic af te breken. Need to say more…?

Wil jij net als wij een duurzamere badkamer en op een verantwoorde manier prachtig haar? Neem dan snel een kijkje! https://powdersandhazel.nl/product-categorie/lifestyle/shampoo-bar/

Translate »

Wij zijn er even tussenuit voor 'a little escape for slow living' De webshop is gewoon geopend, maar de levertijd is 1-3 werkdagen en het kan iets langer duren voordat je antwoord krijgt van ons! Enjoy the summer!