fbpx

Old skool door de brievenbus

Ken je die spanning nog die je vroeger had rondom je verjaardag? Welke kadootjes krijg ik? Wie komt er op visite? Maar ook de spanning van het kijken in de brievenbus hoeveel kaartjes je gekregen hebt?! Ik ken dat gevoel nog heel goed!

Die spanning zie ik nu ieder jaar bij mijn jongens. De blik op het gezicht van mijn jongste als hij vraagt: “is er post voor mij?” Bij ons thuis valt de post niet door de deur maar staat de brievenbus aan de oprit, dus moet hij naar buiten om de post te halen. De spanning duurt dus nog net wat langer….

Stiekem vind ik het zelf ook nog steeds super leuk om jarig te zijn. Ik betrap mezelf er op dat ik benieuwd ben hoeveel kaartjes ik krijg. Elk jaar worden het er minder. We sturen elkaar nou eenmaal in deze snelle tijd vrijwel geen fysieke kaartjes meer. We feliciteren elkaar allemaal via social media. Ik kan er maar moeilijk aan wennen…

Ik heb een vriendin die trouw met verjaardagen, maar ook tussendoor spontaan kaartjes stuurt. Elke keer verrast ze me er mee en word ik er oprecht zo blij van! Dat iemand speciaal voor jou die moeite neemt en even aandacht voor je heeft, geeft een fijn gevoel! Helemaal in deze tijd van vluchtigheid en haast.

Toch ben ik ook iemand die wel bewust met het milieu om gaat. Al die kaartjes die je vervolgens toch weer weggooit? Want wees eerlijk, om nou verjaardagskaartjes met je leeftijd of verjaardag spreuken in je kamer neer te zetten is niet echt tof toch?

Daarom heeft Powders & Hazel kaarten in het assortiment genomen die ook heel gaaf zijn om in je woonkamer, slaapkamer, toilet of andere plek in huis neer te zetten of op te hangen.

Kaarten, waarmee je iemand even oprechte persoonlijke aandacht kan geven. Niet via de snelle social media maar old skool via de post!

De kaarten die we hebben zijn ontworpen voor de Loua by Tinne+Mia collectie. Ze hebben mooie zachte kleuren en accenten in goudfolie. Toen we de kaarten binnen kregen werden we er zo blij van!

Ik heb er al 1 klaar liggen om op de post te doen. Wie ga jij blij maken?

https://powdersandhazel.nl/product-categorie/stationery/kaarten/

Translate »

Wij zijn er even tussenuit voor 'a little escape for slow living' De webshop is gewoon geopend, maar de levertijd is 1-3 werkdagen en het kan iets langer duren voordat je antwoord krijgt van ons! Enjoy the summer!