fbpx

Over ons

Wij zijn Powders en Hazel. We zijn nog jong (november 2019) maar we weten wat we willen. We willen jou rust en ruimte geven, alleen al door te kijken naar al het moois op onze site. We willen geen toeters en bellen. Voor ons zit β€˜mooi’ in pure eenvoud.

Die eenvoud, rust en puurheid vind je terug in onze producten. Stationery, tassen, sfeermakers in dezelfde aardse stijl en tinten. Hebbedingen die je gelukkig maken voor nu en nog heel lang daarna. Doe bij ons vooral inspiratie op, verwonder je en voel de puurheid.

Ik ben Rianneke, getrouwd en moeder van twee jongens. Ik woon samen met drie energieke mannen. Stilzitten staat niet in hun woordenboek. Het bruist in mijn huis, maar ook daarbuiten. Het geeft me allemaal veel energie. Toch moet ik daar af en toe even helemaal uit ontsnappen, uit die energie, want ik heb het nodig om rust te voelen en in balans te blijven. Die rust vind ik door lekker thuis alleen ‘aan te rommelen’, te sporten, nieuwe dingen uit te proberen in de keuken of een goed gesprek te voeren met mijn dierbaren. Ook mijn interieur speelt een belangrijke rol in het creΓ«ren van deze rust en balans.

Bij mij, Dorine, is het niet minder hectisch. Ik woon samen met mijn vriend, zoon en dochter. Ook mijn huis is altijd gevuld met gezelligheid. En nu zoek ik de drukte ook nog vaak op. Ik vind het heerlijk om op het terras te zitten met vrienden en een goed glas wijn. Een etentje, samen op reis gaan, maar ook sporten. Ik wil en doe het vaak allemaal. Om te ontladen en bij te tanken zoek ik het vooral in een kopje koffie en een tijdschriftje. Rustig aan de keukentafel. Even niemand die wat van me wil.

Wij komen dus allebei graag thuis om ons even terug te trekken op onze vertrouwde stek. Die plek moet voor ons warm zijn, maar ook eenvoudig. Voor ons thuis zoeken we altijd naar bijzondere dingen, iets waar we ongestoord van kunnen genieten. Alleen al dat genieten van mooie spullen in huis geeft ons het gevoel dat we een beetje bijtanken.

Translate Β»

Wij zijn er even tussenuit voor 'a little escape for slow living' De webshop is gewoon geopend, maar de levertijd is 1-3 werkdagen en het kan iets langer duren voordat je antwoord krijgt van ons! Enjoy the summer!