Op werkdagen voor 15:00u besteld, dezelfde dag verzonden
vaste verzendkosten €4,95
vanaf €50,00 gratis verzending
nieuwsbrief inschrijving = 10% korting op alles
niet goed, geld terug

Het ontstaan van Powders & Hazel

We leren elkaar kennen op het schoolplein van de school van onze jongens. We komen elkaar daarnaast ook tegen langs de lijn tijdens de voetbalwedstrijdjes. We merken dat het klikt! Al gauw blijken we  een zelfde droom te hebben: andere mensen blij maken met spullen waar wij ook enthousiast van worden. 

We voelen dezelfde liefde voor  duurzame en mooie  dingen met een natuurlijke en minimalistische uitstraling. We zijn beide niet materialistisch ingesteld. We willen niet iedere week iets anders, maar we zijn vaak op zoek naar iets ‘echts’. Dingen  die je, elke keer weer, als je ernaar kijkt of als je ze gebruikt een blij gevoel geven.

We besluiten voorzichtig om te gaan ontdekken of we samen van onze ideeën iets tastbaars kunnen maken. We brainstormen en overleggen, brainstormen meer en gaan de uitkomsten bij elkaar leggen. Moodboard op moodboard blijkt dat we uitkomen op dezelfde pure spullen. Aardse tinten en natuurlijke materialen, spullen voor in huis die juist door hun eenvoud rust uitstralen en kleuren die naturel, maar warm zijn.

Als werknaam bedenken we ‘Powders & Hazel’ want dit past zo goed bij het kleurenschema en de stijl die we voor ogen hebben. Later blijkt dat deze naam ons past als een warme jas en willen we niet meer anders dan verder gaan onder deze naam. 

De contouren van Powders & Hazel beginnen te staan. Het plan wordt op papier gezet en dan begint het leukste gedeelte. Beurzen worden bezocht en contacten worden gelegd.

We gaan op zoek naar merken en labels die bij onze sfeer passen.

We bezoeken vervolgens vrijwel al onze leveranciers omdat we geloven in een persoonlijke benadering. Dit geeft niet alleen leuke uitjes voor ons tweeën, maar legt ook een warme basis voor een goede samenwerking.

De eerste product bestellingen worden geplaatst wat resulteert in voortdurend keuzes maken. We gaan daarin op ons gevoel af en dat blijkt vaak helemaal goed te zitten. Grappig zoals we samen ook steeds hetzelfde mooi vinden!

Ruim een half jaar lang dompelen we ons onder in de wereld van vormgeving, website bouwen en fotografie, voor en achter de camera.

Alle puzzelstukjes vallen uiteindelijk op zijn plek en dan is daar toch het moment om online te gaan. Onwijs spannend, maar oh zo leuk om ergens naar toe te werken. Tot nu toe is het voor ons beide een enorm mooie ervaring geweest, waar we allebei vooral heel blij van werden. We hopen dat deze energie zich voort mag zetten en uitstraalt in dat wat we neer gezet hebben. En we hopen natuurlijk dat jij net zo blij wordt van deze producten als wij, want dat is waar we het voor doen!

Dorine en Rianneke

De waardering van www.powdersandhazel.nl bij Webwinkel Keurmerk Klantbeoordelingen is 9.2/10 gebaseerd op 27 reviews.
Deelnemen aan wachtlijst Wij informeren je wanneer het product weer op voorraad is. Vul hieronder je mailadres in: